GoTalk Now – tilkøb ved Mobile Device Management

GoTalk Now - niveau 1

Hvis man er på et Mobile Device Management system (hvilket de fleste Offentlige institutioner efterhånden er), kan man ikke benytte in-app køb.

Derfor understøtter GoTalk Now muligheden for at indkøbe licenser til in-app køb direkte fra Attainment Companys hjemmeside, til mere favorable priser.

Dette kræver dog at man overfører via bankoverførsel til USA (se mere under videoen).

Licenser og alt det bøvl det bringer til festen

Da der er mange tilkøbsmuligheder i GoTalk Now, bøvler vi lidt, da det ikke leget godt sammen med et Mobile Device Management System. Derfor er den næst-bedste løsning, at købe licenser direkte fra Attainment Company, hvor du bestiller via e-mail og så betaler via Wire Transfer (bankoverførsel).

Herunder ses nogle af de metoder du kan anvende til licenser:

Vi vil gerne have Mette eller Rasmus stemmen tilgængelig i GoTalk Now

 • (Opdateret april 2019) Du kan nu købe Mette og/eller Rasmus stemmen (sammen eller hver for sig) fra Attainment Company (pris ca. 14 kr. pr. stemme), som kan aktiveres via GoTalk Now Butikkens licensaktivering.

Vi vil gerne have Picture Communication Systems (PCS) symbolerne tilgængelig i GoTalk Now

 • Først skal du via jeres MDM indkøbe en hvilken som helst betalingsversion af GoTalk Now.
  Husk! Hvis du vil have Mette/Rasmus stemme OG PCS symboler, skal du i først følge processen ovenover og derefter denne proces.
 • Derefter indkøber du PCS Danish via Attainment til ca. 60$ (ca. 370 dkk.).
 • Sidst aktiverer du PCS Danish icensen via trefinger swipe i Butikken i GoTalk Now programmet.

Som du nok kan se, så er licenserne lidt billigere direkte fra Attainment, i forhold til licenserne fra AppStore. Jeg har fået fortalt fra Attainment, at licenserne selvfølgelig kun er til brug på 1 iPad ad gangen, men at den godt kan flyttes fra 1 iPad til en anden, hvis f.eks. en bevilling ophører. Hovedreglen er bare. 1 licens til én enhed (også selvom enheden udskiftes).

Opdatering marts 2019 vedr. licenser. De har opdateret deres licensbetingelser, så det nu er sådan at én licens kun virker på én enhed (ud fra serienummeret på iPad’en), så den kan geninstalleres fem gange, men på samme enhed. DOG hvis man er afprøvnings/bevillingsenhed, så kan man nævne ens funktion og igen få ens licenser til at virke på 5 forskellige enheder (5 forskellige iPad serienumre) – men det er vist en individuel aftale vi har fået lov til at få.

Thomas er udviklingsleder ved CSV Vejle. Thomas har mange års erfaring med digitale medier og læring og er i uddannet som lærer og senere i en kandidatgrad i it-didaktisk design. Thomas er ud over skribent på csv-viden.dk også administrator på hjemmesiden.

  3 kommentarer

 1. 6. februar 2020
  Svar

  Tak for at du har lagt informationen omkring de danske pakker til GoTalkNow op.
  Jeg har dog lige skrevet til firmaet, da det ikke er mulig for alle kommuners specialskoler at foretage indkøb via bankoverførsler.
  Har i min mail peget på Avaz, som tilbyder en fuld dansk version direkte via indkøb igennem ASM.
  Måske kan det får folkene bag GoTalkNow til at tænke lidt over deres forretningsmodel i forhold til udlandet.

 2. mm
  7. februar 2020
  Svar

  Hej Jørg
  Tak for din kommentar.
  Jeg undrer mig lidt, da vi også anvender bankoverførsel til betaling hos os på CSV Vejle. Men måske det er fordi jeg ikke har nok indblik i de forskellige bankoverførselstyper, da der sidder en person centralt i kommunen og overfører for os.
  Men når vi overfører penge til dem, så gør vi det via “Wire transfer”, altså hvor vi benytter iBAN nummer osv.
  Men du har da ret, det kunne da være optimalt, hvis Attainment Company lavede en form for “administrator” modul, hvor vi kunne administrere og indkøbe in-app licenser noget lettere end wire transfer og maks 5 brug osv.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.