Hvem står bag?

CSV Viden blev skabt i 2017 som en del af CSV Vejle. CSV Vejle står for Center for Special- og voksenundervisning og er en del af Vejle Kommune.

CSV Vejle er en større institution som varetager mange forskellige områder.

  • Den 3 årige Ungdomsuddannelse (STU) er for unge mellem 18 og 24 år. Her støttes eleven i at blive dannet såvel som uddannet til livet.
  • Vores Kursuscenter (VSU) er for voksne der har behov for videreuddannelse. Dette er alle typer borgere, f.eks. undervisning for traumeofre, voksne med dysleksi.
  • I Kommunikation & Teknologi modtager vi borgere som via lægen er blevet henvist pga. syns, tale, høre og it problematikker.

Formål

Denne hjemmeside har til formål at agere videndelingsplatform for personalet ved CSV Vejle, men også at støtte borgere, pårørende og andre interessenter i den undervisning de modtager ved os. CSV Vejle har også et højt fokus på videndeling ud af og ind i huset, derfor skal CSV Viden også fungere som inspirations-platform til andre institutioner og virksomheder på voksen- og specialområdet.

Hos CSV Vejle er vi overbevist om at videndeling gør alle bedre, og at den viden der inspirerer andre. nok skal komme tilbage.

Mød holdet bag CSV Viden