Preaload Image

Vi vil meget gerne rose de folk som har lavet de værktøjer vi anvender på CSV-viden, men derudover synes vi også at det er vigtigt at dele med andre 🙂

Derfor kan du herunder se navne og andre informationer på de services/værktøjer osv. som vi har anvendt til hjemmesiden csv-viden.

Først købte vi et webhotel fra www.unoeuro.dk. Her er det også muligt at lave et såkaldt 1 click installation af WordPress som hjemmesiden er bygget op omkring. Derudover har vi indkøbt Eduma (pris 69 USD – engangsudgift) som giver os muligheden for at oprette kurser og en lille butik til vores materialer.

E-mail adresser kan oprettes på Unoeuro administrationspanelet. Derved kan man f.eks. oprette kontakt@hjemmeside.dk og så sætte den til at videresende til et personales e-mail adresse. Derved har hjemmesiden altid én e-mail adresse, også selvom medarbejderen som varetager hjemmesiden skifter.

Plug-ins anvendt på siden

(alle er gratis til vores behov – det var de ihvertfald den 15/11-2017):

 • Cookie Notice by dFactory
  Benyttes til at vise Cookie advarslen nederst på siden
 • Cool Tag Cloud
  I vores indlæg, vil vi gerne at man kan sortere indhold ud fra tags
 • Custom User Profile Photo
  Når vi har undervisere vil vi gerne kunne indsætte vores egne profilbilleder i stedet for at anvende en ekstern service
 • Download Monitor
  Vi vil gerne at man kan downloade filer direkte fra indlæg
 • Duplicator
  BACKUP er vigtigt… og vi har haft brug for det! Dette plugin gør det muligt at downloade hele hjemmesiden inkl. database til en lokal fil.
 • Enhanced Media Library
  Det kan være svært at styre billeder i Administrationsdelen af WordPress, denne plugin giver mulighed for at sortere billeder
 • Post Grid
  Vi vil gerne at vores indlæg står som på en opslagstavle
 • Woo Add Custom Fee
  Da vi ikke må tjene på vores varer i butikken, bliver vi nødt til at tilføje et felt med ekspedition
 • EAN Betaling
  Der er mange som ønsker at tage betaling for at man har muligheden for at betale via EAN nummer. Men har man ikke de store krav til nummer-tjek osv, har Emil Kjær Eriksen lavet et ganske fint lille plugin til WordPress, han linker selv til plugin’et her.
 • WooCommerce Checkout Manager
  Tilføj CVR nr. til brugerinformation, så vi kan kræve betaling via EAN nr (kræver CVR nr.)
 • WooCommerce Weight Based Shipping
  Da vi ikke må tjene på vores varer i butikken, er det meget vigtigt at den porto vi opkræver er den korrekte, derudover kan man også tilføje en ekstrapris for emballage (f.eks. koster en pakke ved Post Nord 15 kr.)

Billeder på denne hjemmeside

Download ikonet på forsiden er designet af følgende person:
Icons made by Stephen Hutchings from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Andre billeder er downloadet via services som f.eks. www.flickr.com og søgt efter Creative Commons 2 om tilladelse af kommerciel brug uden ydeligere tilladelse.

Webtilgængelighedserklæring (WAS)

Lov om webtilgængelighed beskriver at vores hjemmesider og andre digitale medier skal være tilgængelig for alle typer brugere. Læs lovgivningen for at være sikker på hvad det indebærer for netop dig.

Det første du skal gøre, er at undersøge hvor tilgængelig din hjemmeside er. Dette gøres f.eks. ved at anvende Chrome Browser udvidelsen WAVE Evaluation Tool.
Du kan også finde en komplet liste med relevante tilgængeligheds-udvidelser til Chrome Browseren.

Næste skridt, er at teste om din hjemmeside virker med oplæsningsprogrammer. Her kan du bruge Open Source programmet NVDA. Helt specifikt, skal du teste om du med tastaturet kan navigere korrekt rundt på hjemmesiden. F.eks. at den starter med overskriften, går videre til hovedmenuen og sidst oplæser elementerne med indhold. Dette kan også testet ved bare at trykke på tabulator-tasten på hjemmesiden og se hvilke elementer den springer til.

Når du har gennemgået din hjemmeside og ved hvilke mangler og fejl der er på hjemmesiden i forhold til webtilgængelighed, skal du udfylde din Webtilgængelighedserklæring (WAS). Den bedste måde, er at gøre det via Digitaliseringsstyrelsens værktøj – WAS Tool.

Der er et lille ekstra link til vores erklæring: Link til CSV-Videns tilgængelighedserklæring.