Ofte Stillede Spørgsmål

Spørgsmål vedr. butikken

Der kan være mange grunde til at din betaling ikke bliver gennemført. Som privatperson betaler man via bankoverførsel. Her vil der ofte gå et par dage inden vi kan se i vores systemer at du har betalt. Er du i tvivl, skriv en mail til os, så hjælper vi hellere end gerne. Som offentlig institution betaler du via EAN nr. Her ekspederer vi ordren forholdsvis hurtigt. Går der for lang tid, skriv en mail til os.

Ønsker du at ændre en allerede afgivet ordre, send en e-mail til os hurtigst muligt.

En kupon, er en slags værdikuppon som kan indløses i vores butik. Det kan f.eks. være hvis man har deltaget ved ét af vores kurser og modtagen en rabatkupon på et lærebogsmateriale. Rabatkuponer er personlig ejendom og må ikke videregives til andre.

Desværre leverer vi p.t. ikke uden for Danmarks grænser.

For at se vores handelsbetingelser, tryk på følgende link. For at se vores fortrydelsesformular, tryk på følgende link.

Resten af sitet?

Ja, alle som ønsker at deltage i vores kurser, må deltage.
Indtil videre er dette site administeret af CSV Vejle. Men lad os tage en snak om det. Skriv en mail til os 🙂
De materialer du ser på sitet er lavet af os. Det som ikke er lavet af os nævner vi de rette steder. Materialer downloadet på CSV-viden.dk er ophavsretsbeskyttet af CSV Vejle.
Vores videndelingssektion er der, hvor vi deler den viden vi har og hvad vi p.t. går og roder med. Det er her vi gerne vil dele de erfaringer vi får med f.eks. iPad apps.

Fandt du ikke dit svar?

[contact-form-7 404 "Ikke fundet"]